Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 9 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: UBI GA PROSTAČKI TVIT

UBI GA PROSTAČKI TVIT 14 Aug 2016 21:41 #2008

„Ugled parlamenta je potpuno srozan. Da li je za to kriv moj tvit ili sistematasko urušenje ugleda Skupštine?“

Tako je Dragan Maršićanin v. d. predsednika DSS bezuspešno pokušao da za „Blic“ opravda svoj skandalozan tvit u kojem premijera Vučića poredi sa Kaligulom, a poslanike u Skupštini i Vladi sa konjima. Bez trunke griže savesti, bez naznake izvinjena za prostačko poređenje.

Kaže, svako ko je tvit pročitao neka ga shvati kako hoće. I mnogi su ga tako shvatili. Mnogi zluradi su ga pitali „da li je opet popio koju više?“, a neki još prostiji od njega su ga pitali zbog čega vređa konje. Član predsedništva DSS Vukosav Tomašević pozvao je Dragana Maršićanina da podnese ostavku na mesto predsednika stranke ili će ga stranka sama smeniti.

On, čini se, ne haje mnogo i ostavku po svoj prilici neće podnositi.

- Unutarstranačke stvari pričam isključivo u stranci - zaključio je Maršičanin.

Maršićanin se takođe i zapitao zašto je ugled parlamenta niži nego ikada u njegovoj istoriji.

Predsednik DSS je inače poznat po tvitovima u kojima žustro komentariše vlast i ljude na njoj. Često i pređe granice dobrog ukusa.

Podsećanja radi, Maršićanin je i početkom ove godine zapalio tviter nakon rasprave sa političkim neistomišljenicima. On je tom prilikom objavio fotografiju vibratora, kojom je pozdravio žene koje zastupaju stavove SNS-a uz komentar „Pozdrav bot-dami“.

Farma
Do oštre rasprave došlo je na izboru nove vlade kada je Saša Radulović objavio tvit da Skupština Srbije liči na „Farmu“. Čak je i predsednica Gojković rekla da je to uvreda skupštine.

Ko o čemu
Šutanovac je na Tviteru napisao „Vučić o pristojnosti, Maja o poštenju, Marjan o kulturi...“. To je izazvalo bes naprednjaka koji su napustili sednicu.

Prekardašio
Marjan Rističević
Same, dve samice pripadnice drpokradske stranke, na sednici u Narodnoj skupštini, napisao je uz sliku Marjan Rističević, aludirajući na poslanice DS.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.086 seconds
Powered by Kunena Forum ::