NEBU POD OBLAKE Ovo su NAJSKUPLJI stanovi po kvadratu koji su trenutno u ponudi u Beogradu

U svakom trenutku u Beogradu postoji potražnja za 100.000 kvadratnih metara stambenog prostora. Budući da to prevazilazi ono što se nudi, sve se odmah proda, a cene iz godine u godinu idu na gore.

 

 

Ako znamo da je prosečna cena stanova u novogradnji 2.050 evra po kvadratu, onda ne čudi da je u pojedinim kondominijumima i na luksuznim lokacijama cena i premašila 7.000 evra za kvadrat.

U našoj galeriji možete pogledati stanove čija cena kvadrata ide nebu pod oblake,

1. Luksuzni stan u Beogradu na vodi

 

Prema poslednjim podacima Republičkog geodetskog zavoda, najskuplji kvadart koji je plaćen 2018. godine se nalazi na eksluzivnoj lokaciji Beograda na vodi i koštao je preko 7.800 evra, a cena celog stana bila je 1.120.000 evra.

2. Kula Beograd

 

I drugi najskuplji kvadrat nalazi se u okviru kompleksa Beograd na vodi i to na 42. spratu Kule Beograd. Cena kvadrata je 7.298 evra.

Počevši od 14. sprata, stambene jedinice biće slobodne za one koji žele da žive na ovoj adresi sa privatnim ulazom i St. Regis portirom. Stanari mogu da se dovezu svojim automobilom do suterena, čiji dizajn podseća na ulaz koji se nalazi u prizemlju. Hodnik suterena poznat je po svojim zidovima obogaćenim srebrnim gredama i apstraktnim šarama utisnutim u metal.

3. Terazije

 

Na ekskluzivnoj lokaciji u centru grada nalazi se ovaj stan od 125 metara kvadratnih, od kojih svaki košta 4.320 evra. Odlikuje ga velika terasa, đakuzi kada i tri sobe sa ugrađenim plakarima.

4. Stari grad

 

Na sajtu Nekretnine.rs nalazi se stan od 74 metra kvadratna koji se prodaje po ceni od 4.054 evra za metar kvadratni. Terasa je okrenuta prema Knez Mihajlovoj, dok je lođa prema dvorištu zastakljena.

5. A blok

 

Kvadrat ovog stana u A bloku košta 4.014 evra, nalazi se u A bloku, dupleks je i prostire se na 137 metara kvadratnih. Ima granine stepenice, mermerni zid, opremljen je potpuno i ima maser sobu sa sopstevnim kupatilom.

6. Knez Mihajlova

 

Kvadrat salonca od 106 kvadrata u Knez Mihajlovoj košta 3.160 po kvadratu. U oglasu na sajtu Nekretnine.rs piše da je pogodan za izdavanje strancima, da ima dva kupatila i da je izvorno četvorosoban.

7. Vračar

 

Petosoban stan na Vračaru prodaje se po ceni od 3.082 evra za kvadrat. Ima četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve terase. Ukupna kvadratura mu je 146 metara kvadratnih.

8. Dedinje

 

Stan u kompleksu Panorama na Dedinju ima 108 metara kvadratnih, dok je cena tog kvadrata 3.009 evra. Reč je o stanu sa panoramskim pogledom, dnevnom sobom sa kaminom i odvojenim blokom sa spavaćim sobama.

https://www.blic.rs/biznis/moj-novcanik/nebu-pod-oblake-ovo-je-deset-najskupljih-stanova-po-kvadratu-koji-su-trenutno-u/h7ghzne?image=7