Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 18 guests and no members online

   

Корона Били много љут, Пеца нешто мање

Белосветске заразе

4
Вујичић

Корона Били је љут. Не иде му. Умро му је тата, (нек иде редом каже наш народ) а и Фаучи и Бирксова више нису главни у Белој кући за Корону. Сад се пита др Скот Атлас са Станфорда за кога опет чујемо, и то од његових 100 колега са исте Медицинске школе, да је незналица.

 

Били је у последњем интервјуу за Блумберг тражио да народ више не слуша шта му кажу нови Трампови стручњаци за заразу него да слушају њега што је и логично. Бил Гејтс је несвршени компјутерски програмер.

Бил Гејтс

Др Роберт Редфилд директор Центра за заразне болести САД из Атланте (чије податке Бела кућа такође више не сматра релавентаним) као да је ”шенуо”. Стручњак који је у марту тврдио да маске ништа вреде против вируса управо одржаном саслушању у Конгресу казао је да су обавезне маске важније од вакцинације. Слажу се и Енглези где је од понедељка кренуо нови ”Закон од максимално шест” који подразумева да је окупљање седам грађана истовремено-злочин!

У домионима њеног величанства Аустралији и Новом Зеланду су и луђи од тога. У Индонезији ако вас нађу без маске – копате гробове за преминуле од Ковид 19 а и др Пеца је љут па је управо казао као ”почиње озбиљно да се прича да није више реч само о личној одгооврности појединца већ о нечему што је много шире и држава је заинтересована да заштити грађане од заражавања”.

Редфилд

Он је тачно лоцирао места на којима се окупљају слинави, корона суспектни Срби:школе, Славе, укључивши и Нову годину.

 

Варијанта ”по Пеци” је да се Слава и Нова не славе а алтернатива- Ванредно стање!

(Бог Пецу поживео а Вучић му усвојио следећу оставку).

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=17&nav_category=12&nav_id=1734080

Такође, докторка Јан из Хонг Конга која је пребегла из Кине у САД са информацијама да је вирус наменски створен и пуштен у свет дала је још један интервју на Фоксу где између осталог каже да је доктор Малик Пирис из Светске здравствене организације (на сајту ове организације наведен као ”саветник“ Комитета за хитне случајеве СЗО за упалу плућа због новог коронавируса 2019-нЦоВ.) итекако упознат са кактеристикама ”франкештајн вируса” од настанка. СЗО опет вели да др Малика скоро и не познају.

Мада то и није битно. Ионако тај интервју не можете наћи на ”мрежама”. Гејтсови и Пецини татаратаритци ”скинули”су га да им не скида маске .

Билијев ауторитет брани СЗО

Током интервјуа за Блумберг Њуз оснивач Мајкрософта и председник Фондације Гејтс, није одступио од одбране СЗО нападајући кредибилитет ФДА, тврдећи да више не верује у ФДА (Америчка агенција за храну лекове) као ”главни светски – здравствени институт “, пише већ уводном пасусу Блумберговог поста.

https://sponsored.bloomberg.com/news/sponsors/features/hyundai/artandtechnology/?prx_t=ZdMFAgU5DAYikPA

Даље, Били је рекао да Трамповој администрацији аплаудира због „Пројекта Варп Спид“, (издвајање милијарди долара за партнерства са фармацеутским компанијама за рад на вакцини) а затим он говори о вакцини са беле, црне, сиромашне и богате и друге небулозе.

Упитан о свом новом статусу ”поларизујуће фигуре“ у ери пандемије, Гејтс инсистира да су „теорије завере“ које о њему круже ”луде“ – и да су медији (које још није платио ) криве за штету насталу на његовој репутацији!?

Гејтс сматра ”да више не бисте требали веровати бирократским институцијама које су под контролом власти” или стручњака који њему нису по вољи.

А у ствари крив је др Скот Атлас,крајем августа именован за првог саветника Стејт депертмента за борбу против Короне. Одмах по именовању говорио је за Фокс,што је наравно забрањено на ”мрежама” као опасне неистине а исто се догодило и са интервјуом који је пре неколико дана Атлас дао за Хуверов институт(до Атласовог интервјуа важио за најпрестижнију сличну институцију у САД).

”Јерес” доктора са Станфорда је што је заговорник отварања економије и омогућавања природном имунитету код људи да контролише вирус.

Пошто је Јутјуб уклонио овај садржај из транскрипта издвајамо”најопасније његове идеје”.

https://outline.com/39Zab7

Америци „корона“ стручњаци узели 1,5 милиона година живота

….Тренутно 650.000 Американаца има рак и подвргава се хемотерапији. Половина њих је престала да прима хемотерапију. То се заправо догодило у САД током овог такозваног закључавања…

…Два су разлога била за то. Један је, болнице су, због очекиване пренатрпаности, одлучиле да зауставе ”Небитне процедуре“. .. Стварност је да су небитни поступци подразумевали све оно што се није појавило. То значи да буквално нису урађене хиљаде биопсија недељно потенцијалних карцинома. Све заказане замене кука, замена колена нису урађене. Све врсте других ствари, укључујући, број скрининга за рак, 2/3 до 3/4 скрининга нису рађени…

….Страх да ће се заразити опасним вирусом утицла је да се 40% људи који су имали акутни мождани удар нису јавили лекару… У основи имате од нула до шест сати од симптома да бисте ушли у болницу да бисте се лечили од тога.Чак 40% њих није позвало Хитну помоћ… Иста ствар са инфарктом, 40, 50% људи са инфарктом није позвало хитну помоћ. Ироничније од свега је што више од половине деце није приступило вакцинацији,…јер постоје ЦДЦ подаци о животима изгубљеним када немају имунизацију од неких од ових заиста врло озбиљних болести.

….“Болест КОВИД-19 до сада је била одговорна за 800.000 изгубљених година живота, не за појединачне смрти, већ за изгубљене године живота. Национално закључавање одговорно је за најмање 700.000 изгубљених година живота сваког месеца или приближно 1,5 милиона до сада, што је већ далеко надмашило укупан број преминулих од ”КОВИД-19,”.

“ Кажете да је закључавање коштало већ двоструко више година живота од вируса од којег је требало да нас заштити. Јесам ли добро схватио“?

Атлас: То су конзервативни бројеви јер смо у ту рачуницу увели само изгубљене године живота због незапослености… На тој специфичној листи постоји око пола туцета здравствених пропуста током Ковид кризе који се не завршавају .

На самом крају интервјуа док новинар и доктор ћаскају о отварању берберница широм САД Атлас говори о здраворазумским Американцима .

”Доста је било”из последњег пасуса интервјуа засметало је и ”лекарима са Станфорда”који су оштро напали свог шефа.

Станфордови корона деоничари Џоа Бајдена

Група од отприлике 100 професора Медицинског факултета Универзитета Станфорд објавила је отворено писмо супротстављајући се др Скоту Атласу, саветнику Радне групе за коронавирус Беле куће – због начина на који каже да би САД требало да се отворе усред текуће пандемије коронавируса.

”Уједињени смо у напорима да развијемо и промовишемо научно заснована решења која унапређују људско здравље и спречавају патњу од пандемије коронавируса“, ​​кажу професори. Они верују да имају обавезу да се супротставе ”лажима и погрешним приказивањима науке“ од стране Атласа, који је раније радио за Медицинску школу Станфорд, а сада је старији сарадник на Станфордовом институту Хоовер.

”Млађи сарадници Станфорда” даље кажу да се Атлас залаже за спровођење стратегије за имунитет стада, у којој су старије и осетљиве популације заштићене како вирус напредује кроз млађе демографске податке.

Атласове колеге тврде су да је ”најсигурнији пут до имунитета стада постављање ригорозно процењених, ефикасних вакцина које су одобриле регулаторне агенције“.

https://drive.google.com/file/d/130OXUjdnwHmfmbiEZWK9d354QHaRi0-r/view

Ситуација међу колегама се толико закомпликовала да се огласила и Бела кућа.

Заменик секретара за штампу Беле куће Џад Дир реаговао је на осуду Атлас-а са факултета у Станфорду у изјави за Кампус Риформ.

https://www.campusreform.org/?ID=15686

„Ово је био још један покушај да се пониште различита гледишта у очигледно пристрасном нападу професора са Станфорда на др Скота Атласа, бившег шефа неурорадиологије у Медицинском центру Станфорд, стручњака за здравствену политику у институцији Хоовер и вишег саветника председника Трампа. Доктор Атлас пружио је председнику Трампу најновије научне информације и савете засноване на чињеницама о томе како безбедно поново отворити школе и вратити америчку економију на прави пут. То ће радити и даље…

Бела кућа је открила и да су око 69 одсто потписника писма са Станфорда у ствари ”акционари Џона Бајдена” који су му уплатили неповратна средства за председничку кампању. Објављено је и ”који се профа колико пружио”

Муке струке у САД постају заиста огромне.Др Роберт Рефилд који је попут Фаучија од појаве Аидса шеф у ЦДЦ у Атланти говорио је на Сенатском саслушању.

У среду ујутро на питање сенатора са Род Ајланда Џека Рида када ће вакцина бити доступна Редфилд је казао како (сад) сматра да су маске моћније оружје против вируса од вакцине.

Инсистирао је да постоји много „научних доказа“ који поткрепљују његову тврдњу, иако је почетком ове године дословно рекао управо супротно.

И дођосмо до ”кнапфалцен”.

Како пише британски Ивнинг Стандард, у Индонезији, особе ухваћене су како излазе из домова без маски кажњени су да копају гробове на јавном гробљу у селу Нгабетан у. Од преступника је тражено да копају гробове у групама од по двоје, али није тражено да присуствују наредним сахранама.

https://www.standard.co.uk/news/world/indonesia-face-mask-dig-coronavirus-graves-a4547261.html

Британски министар полиције није био толико зле воље те је предложио грађанима само да шпијунирају пријатеље и комшије и пријаве их властима ако виде да крше правила Ковида.

https://summit.news/2020/09/15/backlash-after-uk-policing-minister-encourages-people-to-spy-on-neighbours-for-covid-contraventions/

Идеја Кита Малтхауса наравно није оригинална и источнонемачки Штази, је ово одавно патентирао али је извесно да ће се на острву такозвано ”правило шесторке“које је на снагу 14. септембра и које забрањује друштвена окупљања више од шест људи ”скупо”плаћати.

копачи гробова

Они за које се утврди да крше закон суочавају се са новчаним казнама између 100 и 3200 фунти, док се за сваког за кога се утврди да је домаћин кућне забаве прети казна од 10.000 фунти.

У Аустралији су ”питомци круне”отишли много корака даље.Како сведочи Први полицајаца државе Викторија Шеј Петон грађани им баш задају муке.

https://www.youtube.com/watch?v=waiVfsbBi4w)

-”У најмање три или четири наврата у протеклих недељу дана морали смо да разбијемо прозоре људима у аутомобилима и извлачимо их одатле како би дали своје податке – јер нам нису говорили куда иду, нису се придржавали смерница главног здравственог службеника за Ковид, нису наводили своје име и адресу “.

Иначе у Викторији држави од 6,35 милиона људи са 58 градских болница и 69 сеоских где је од Ковид 19 умрло око 600 углавном старијих грађана на снази је закључавање народа по 23 сата дневно.

Недавно је група лекара написала писмо премијеру залажући се за алтернативни одговор на управљање болестима, напомињући да у Викторији сваке године умре више од 41.000 људи, отприлике 10.000 од кардиоваскуларних болести и рака, али за 7 месеци наводне пандемије мање од Ковид-19 умрло је нешто преко 600 грађана: 90% њих старијих од 65 година, а већина са вишеструким истовременим болестима.

И поред свега,у Аустралији је ”ситуација бомбона”за Нови Зеланд. Тамо здравствене власти, људе који одбију да се подвргну тесту на КОВИД-19, присилно воде у карантинске установе.

https://summit.news/2020/08/14/new-zealand-says-it-will-put-all-new-covid-infectees-their-family-members-in-quarantine-facilities/.

Чак су и ”демократски” Американци суптилнији. У Хјустону рецимо градоначелник Силвестер Турнер је потписао нову одлуку да градски службеници обилазе насумично домове у Хјустону ради сакупљања узорака крви за тестирање антитела на корону.

Студију спроводи Одељење за здравство а Власти кажу да су тестови неопходни да би се стекао дубљи увид у то како се КОВИД-19 шири заједницом и колико је људи претходно било заражено вирусом.

Градоначелник је рекао да ће програм бити добровољан, али је позвао грађане да учествују.

Прошлог месеца исти градоначелник ”демократа” је прописао казне за ”анти канпфалцене од 250 долара.

Жена што ковидиотима срећу квари

Најважнија вест из САД је ипак да се Кинески виролог др Ли-Менг Јан појавила у емисији „Такер Карлос Тунјат“, где је поновила да је вирус „Франкештајн“ дизајниран да циља људе и да је намерно пуштен.

(И све то је скинуто са Фесбука, Јутјуба…).

-”Никада не би могао доћи из природе“,казала је Јан – доктор медицине која је радила са коронавирусом на Универзитету у Хонг Конгу

…”У геному су остали докази“ – тврдила је она указујући на свој научни раду од 26 страница који је написала заједно са још тројицом кинеских научника…

…Када ју је Карлсон питао зашто верује да се вирус пуштен из лабораторије Вухан, казала је : ”Радила сам у референтној лабораторији СЗО, која је најбоља лабораторија за коронавирус на свету а налази се на универзитету у Хонг Конгу. Тајно сам почела истрагу од почетка избијања кризе -Контактирала сам преко своје мреже у Кини, болнице, институте а такође и владу “.”Заједно са мојим искуством могу вам рећи – ово је створено у лабораторији.

Скот Атлас

Доктор Јан је 28. априла побегла из Хонг Конга за Сједињене Државе. Верује да је њен живот у опасности и да се више не може вратити кући.

”Разлог зашто сам дошла у САД је тај што хоћу да пренесем поруку истине , рекла је још у јулу .

Она је испричала да је сазнањаи закључке истраживања пријавила свом надређеном 16. јануара, али тада јој је он наводно рекао „да ћути и пази“.

Упозорио ме је ” Не дирајте црвену линију “ ,”Упашћемо у невоље и нестаћемо.“

Такође тврди да је њен ко-директор лабораторије на директном линку са СЗО, професор Малик Пирис, све знао, али није ништа учинио ништа по том питању.

СЗО је негерала тврдње Јанове од среде да је професор Малик Пеирис директно ради за ту организацију, рекавши у изјави :

”Професор Малик Пирис је стручњак за заразне болести који је био у мисијама и експертским групама СЗО – као и многи људи угледни у својим областима“, додајући „Да га то не чини чланом особља СЗО, нити представља СЗО “.

На сајту им додуше пише другачије:Тамо је ”саветник“ Комитета за хитне случајеве СЗО за упалу плућа због новог коронавируса 2019-нЦоВ.

https://www.foxnews.com/world/chinese-virologist-coronavirus-cover-up-flee-hong-kong-whistleblower

https://www.in4s.net/korona-bili-mnogo-ljut-peca-nesto-manje/