Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 52 guests and no members online

   

Харвард корона од свемира до паркинга

Белосветске заразе

2
 
Драган Вујичић

Пише: Драган Вујичић

Харвард „medical shool“ нуди још једно истраживање везано за порекло Корона вируса. У Студији управо објављеној часопису Natur digital medicin  (и серверу за штампу Харвард медицинска документа) „доступна је Студија групе лекара са Бостон универзитета и Бостонске дечије болнице које указује да се Вирус појавио у Кини раније него што је пријављено јануара ове године.

 

До револуционарних открића харвардска елита је дошла бројећи аутомобиле на паркингу у новембру и децембру 2019. са сателитских снимака који су им достављени! У представљању студије помпезно најављене на каже: Др Џон Бровнштајн са Харварда, и његов тим, који укључују истраживаче са Бостонског универзитета и Бостонске дечје болнице, провели су више од месец дана покушавајући да утврде знакове када је становништво провинције Хубеи у Кини почело да обољева.

“ После месец дана гледања сателитских снимак открили су „драматичан пораст болничког промета испред пет главних болница у Вухану, почевши крајем лета и почетком јесени 2019. године“- изјавио је др Бровштајн додајући да се пораст промета „поклопио са“ повећаним бројем упита о на кинеском претраживач Баиду за „одређене симптоме који ће се касније утврдити као уско повезани са новим коронавирусом“.

Даље се открива:

….Дакле, више аутомобила око болница, и оне су прометније, вероватно зато што се у заједници нешто дешава. Инфекција расте и људи морају да виде лекара-каже се и наглашава:

”Остале болнице показале су пораст од 90% више кола на паркингу у поређењу између јесени 2018. и 2019. године. На Медицинском универзитету Вухан Тонгји, установило се средином септембра 2019. године ”било је крцато као у кошници”.

10. октобра 2018. године на паркингу вуханске болнице Тианиоу, једне од највећих у граду, било је 171 аутомобил. Годину дана касније, сателити су снимили 285 аутомобила – што је 67% више…

Изливи медицинске памети

И, ако оставимо по страни питање шта ће престижним харвардским докторима толика медицинска знања ако је довољно бројање до 1.000, остаје дилема одакле потреба за оваквим ”медицинским изливом памети ”- који не служи ничему.

Медицинских разлога за космичка истраживања Короне нема, сем окривити Кину да је одговорна за највећу медицинску и политичку катастрофу новијег доба! Cui bono (или ко профитира) питање које се налази се на почетку и на крају сваке истраге.

За Корона-крај су се такође побринули експерти из ”бастиона светске памети”.

Проф. Ален Дерсовић, емеритус са харвардове правне школе још на почетку је дефинисао излазак из кризе :

”Када се развије корона вирусна вакцина, студенти се могу без устручавања вратити у кампусу. Одбијање вакцине против корона вируса може бити незаконито.

Ако одбијете да се вакцинишете, држава има моћ да вас буквално одведе у лекарску ординацију и гурне иглу у руку„, објаснио је.

 

Слагање мозаика беде

Ко заиста губи у бесрамној игри са здрављем планете питање које се слаже као мозаик. У Америци најбрже.

Национални центар за јавно здравље САД у јеку највеће кризе направио је анкету са милион домаћинстава у САД (између 7. и 12. маја), и око 42.000 је одговорило на питања о менталном здрављу. Како пише Вашингтон Пост направљен је ”најјаснији снимак менталног стања људи ”на крају периода закључавања.

Чак 24% испитаника је показало тешке знаке депресије, а 30% је показало симптоме анксиозности. За 10 недеља колико је Америка била ”у затвору” поднето је 40 милиона захтева за лечење психичких последица. Најгоре су прошли рођени после 2000.

Друго истраживање је сликовитије. Фондација Каизер је мерила колико је Американаца буквално остало гладно због манипулација корона вирусом.

”Четвртина Американаца је прескакала оброке или се хранила преко добротворних и владиних програма прехране од фебруара. (Анкета спроведено између 13. и 18. маја).

Око 14% њих је казало да су смањили оброк или прескочили оброке јер није било“ довољно новца за храну, 13%  да су посетили народну кухињу, а 13% се пријавило за социјалне бенефиције.

У истој анкети чак трећина (34%) Американаца је казало да су остали без посла или да раде скраћено, што је резултирало смањењем прихода, и отежава прехрану породица.

 

Бугарски траг на Харвардовом хидросиклорокину

Како пише Блумберг, угледни Харвард има прегршт проблема и са повученим студијама. Афера са хлорокином из часописа Ланцет од 22.маја због које је ефикасни лек хидросиклорокин избачен из протокола терапија СЗО за корону, у међувремену проширила се и на Балкан. Наиме,власник Срџерисвере, Сепан Дасаи (који је уз харвардског доктора аутор повучене студије ) објаснио је, да до података из 1200 корона болница широм света долази захваљујући Бугарину из Софије који му је креирао моћан програм.

Бугарин је Блумбергу потврдио да је пре две године радио са фирмом из Чикага али тврди „нема појма о приступима медицинским подацима“.

Циркус са извором података о лечењу хлорокином који је користио Харавард иде даље. Према порталу , фирма за анализу података која стоји иза утицајне и повучене студије Ланцет са закључком да је хидроксиклорокин опасан, има једног запосленог и седиште му је у стамбеној кући западно од Чикага. Компанија је имала прошле недеље троје упосленика али су директорка маркетинга иначе ”модел за одрасле” и писац научне фантастике (извршни директор) дали отказе.

Лажни подаци ове компаније навели су Светску здравствену организацију, Велику Британију и Француску да зауставе програме клиничких испитивања који укључују лек који се користи за лечење КОВИД-19.

Десаи је за Блумберг поновио да његова 12-годишња компанија користи машинско учење и вештачку интелигенцију за процес сакупљања здравствених података – „то је једини начин на који је такав задатак уопште могућ“, рекао је он за Блоомберг.

„Важно је разумети природу ове базе података“, додао је. „Нисмо одговорни за изворне податке, ми само узимимамо електронски здравствени картон, претварамо га у формат потребан у нашем речнику података а потпуно тумачење података врши здравствени партнер. (у овом случају Харвард)

Како је та мала фирма која послује из куће набавила „нереално висок број електронских картона пацијената у Африци“, као и њихове европске податке “ и зашто Десаијев скуп података има више пацијената него што би се чинило вероватно?

Зашто ниједан стручњак за вештачку интелигенцију или машинско учење није наведен у сада повученом документу штампаном у Лансету?

Зашто Десаи не одговара на питања да ли његова компанија има Управни одбор или Научни одбор само су нека питања на која треба да одговори и престижни факултета из Бостона које је податке користио као веродостојне.

И  када смо код веродостојности.

Објављено је да је 31.маја, 2020. у време када се у Чикагу демонстрирало због смрти Џорџа Флојда био најнасилнији дан у историји града од 1960. Догодило се 18 убистава за 24 сата.

„Никада нисмо видели нешто слично“, рекао је Мак Капустин, виши директор истраживања у Лабораторији за криминал злочина на Универзитету у Чикагу.

Подаци Института за криминологију Универзитета не сежу даље од 1961. године.

Прошлог викенда у пуцњавама је рањено 46 људи, а 13 је погинуло. Већина жртава убистава у Чикагу су млади, црни мушкарци, а такође црни људи су и осумњичени за пуцњаву. Како доноси Вашингтон пост у чланку Police shootings and race – The Washington Post, статистика криминала у САД једноставно не подржава нови наратив да је за сва догађања у САД крив полицијски бели расизам.

сјећање на Флојда

Истраживач Хитер Мек Доналд са Института на Менехатану напомиње да је полиција, 2019, убила девет ненаоружаних црнаца и 19 ненаоружаних белaца. На основу броја жртава црначких убистава (7.407 у 2018.), Мек Доналд ”рачуна”да полицијска убиства ненаоружаних црнаца од од стране полицајаца представља око 0,1 процената Афроамериканаца убијених 2019. Подаци у Вашингтон посту су из Националне академије Науке, Истраживање Министарства правде у Филаделфији о пракси полиције и истраживање са Харварда.

принскрин

Упркос томе,демократе најављују велику реформу полиције чим дођу на власт. Поводом појављивања Ненси Пелоси са још неколицином демократских посланика на Капитолу у Вашингтону одевених у традиционалну одећу Африканаца, што је била хит слика дана, Обианују Екеоха црна активисткиња објавила је видео на Твитеру у којем захтева да Бајденови престану да „промовишу врлине“ носећи афричку одећу на Капитолу.

„Извините, демократе“, наставила је.

„Не понашајте се према Африканцима као према деци. Ове тканине и ове живописне ствари које имамо у нашој култури и традицији – све нам значе. Знам да нас гледате и кажете:“ Ох, Африканци су тако слатки у свим својим шареним хаљинама. ‘ Па, неке од тих хаљина и дезена, боја и тканина заправо нам нешто значе. „

Зашто демократе носе нашу одећу за „своју емисију нерасизма“, написала је.

https://www.in4s.net/harvard-korona-od-svemira-do-parkinga/