Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 55 guests and no members online

   

Жене патосирале корону, а полиција Меркелову

Белосветске заразе

 

Ангела Меркел

Пише: Драган Вујичић

Рат преосталог дела разумне јавности за хидросиклорокин, јефтини лек за лечење КОВИД 19 захваљујући часопису Конзервативна жена по свему судећи је добијен.Текст је написан 26.маја и ”дели се” варп брзином по мрежама на колективну несрећу нечега што се зове Биг пхарма уместо да носи име Организована криминална група.(https://conservativewoman.co.uk/malaria-drug-and-zinc-the-missing-link/).

 

Друга најсвежија Корона афера иде из Немачке. Извештај од 93 странице под називом „Анализа управљања кризама“ коју је сачинио Научни панел Савезног министарства унутрашњих послова а написали медицински стручњаци са неколико немачких универзитета открио је да људи који су умрли од Короне у суштини су они који би статистички умрли ове године, јер су достигли крај свог живота. Њихова ослабљена тела више не могу да се изборе са било каквим случајним свакодневним стресом (укључујући око 150 вируса који су тренутно у промету)…

Због питања која ”сипају” из овог Извештаја званични Берлин покушава да ”откаже очинство” документу али – узалуд.

Јединица КМ4 и задужена за истину и ”критичну инфраструктуру“.

Извјештај немачке полиције о Корони и последицама појавио се још 9.маја у часопису Тицхис Еинблицк(https://www.tichyseinblick.de/) једном од најпопуларнијих немачких алтернативних медија .Стефан Кон наступио је као ”звиждач”( испред групе која је предала влади документ) а већ седам дана касније морао је да потражи адвоката.

…Опасност Ковид-19 била је прецењена, вероватно ни у једном тренутку опасност коју представља нови вирус није прешла нормалан ниво.

Људи који умиру од короне у суштини су они који би статистички умрли ове године, јер су достигли крај свог живота и њихова ослабљена тела више не могу да се изборе са било каквим случајним свакодневним стресом (укључујући око 150 вируса који су тренутно у промету).

 Широм света, у прва три месеца 2020, од Ковид-19 није било више од 250 000 смртних случајева,.У поређењу са 1,5 милиона смртних случајева [25.100 у Немачкој] током таласа грипа 2017/18. то је мало.

 Опасност није очигледно већа од опасности од многих других вируса.

 Нема доказа да је ово било више од лажне узбуне.

Из извештаја ”полицајаца” простиче да се држава показала као главни произвођач лажних вести о зарази.У другом делу документа аутори се фокусирају на „многобројне и тешке последице коронских мера“.

 Више људи умире због мера заштите од короне него што их убија вирус-тврди се.

Одмах по обелодањивању папира, влада у Берлину је покушала да одбаци извештај као „рад једног запосленог“, а садржај да представи као „његово мишљење“. Ипак установљено је да је извештај од 93 странице под називом „Анализа управљања кризама“ сачинио Научни панел који је именовало министарство унутрашњих послова а писали одабрани медицински стручњаци са неколико немачких универзитета.

Извјештај је био иницијатива Оделења министарства унутарњих послова под називом Јединица КМ4 и задужена за „заштиту критичне инфраструктуре“.По свему судећи из овог одељења је на ”задатак” у медије отишао ”звиждач”Стефан Кон.

Ангела Меркел засад мудро ћути остављајући нижерангираним службеницима да се изборе са ”нежељеним дететом”. Аутори извештаја издали су заједничко саопштење за јавност 11. маја, критикујући администрацију Меркелове због игнорисања стручних савета и затраживши од министра унутрашњих послова да званично прокоментарише заједничку изјаву експерата:

Терапеутске и превентивне мере никада не би смеле да донесу више штете од саме болести. Њихов циљ би требао бити заштита ризичних група, без угрожавања доступности медицинске неге и здравља целог становништва, јер се то нажалост догађа“

Немачка влада није реаговала. Уместо тога 23. маја немачки лист Билд имао је наслов : „Драматичне последице мера од Короне: Одложено 52.000 терапија против рака.“

Дер Шпигел (редован примилац грантова Била Гејтса)у броју од 15. маја је писао: „Стефен Кон суспендован са дужности. Саветовали су га да узме адвоката и заплењен му је радни лаптоп. „

Гинтер Крингс портпарол министра унутрашњих послова Хорста Шеховера одбио је да коментарише извештај називајући га теоријом завере.

https://www.strategic-culture.org/news/2020/05/29/german-official-leaks-report-denouncing-corona-as-global-false-alarm/

Хидросиклорокин јачи од сваке завере

Друга завера-Афера Хидросиклорокин налази се пред завршетком. Лек чије је тестирање и званично увођење у третмане против вируса прекинула Светска здравствена организација после ”стручне студије”у часопису Ланцет пре 20 дана вратио се на велика врата. Прецизна ,типично женска аргументација у корист лека насупрот сумњивим студија, текст из Конзервативне жене, постао је најбрже делећи чланак о корони у последње време.

Оно што је успело славном Французу Дидеју Ренуо из Марсејског инстититуа за тропске болести и др Владмиру Зеленку из Њујорка који су први указали на успешност лека ”од пет долара” против Корорне пошло је за руком Британкама. Додуше имале се и помоћ са Јејла одакле се у у недељу 31.маја јавио др Харви Риш са управо завршеним истраживањем које потврђује да хидрокицхлорокин – јефтини, широко прописивани лек против маларије, који се деценијама сматрао безбедним(све док док није показао ефикасност у лечењу коронавируса) – треба учинити „широко доступним и одмах промовисати да га лекари преписују“.

У Студији детаљно описује како треба да се лече високо ризични пацијенти са KОВИД-19.Риш примећује да је комбинација хидроксихлорокина (ХЦК) и антибиотика азитромицина (АЗ) широко представљена у клиничким извештајима и у јавним медијима,: Пет студија, укључујући два контролисана клиничка испитивања, показале су значајну велику ефикасност амбулантног лечења. „

Хидроксиклороквин + азитромицин је коришћен као стандард неге код више од 300.000 старијих одраслих особа са мултикоморбидитетима. Лек је ефикасан упркос што код неких пацијената у позним годинама може изазвати проблеме са срцем. Ови лекови морају бити широко доступни и одмах промовисани како би их лекари легално прописивали каже Др Риш.

Ипак списак успешно лечених Американца са ХЦК-ом и чињеница да би 65 одсто чланова америчке лекарске коморе својим члановима породице преписали ову терапију уколико би се разболели на шта указује Конзервативна жене дефинтивно је најбољи ПР за од СЗО прокужени лек.Жене постављају Ланцету питање:Да ли старији људи оболели од Ковида имају у тим годинама здраво зрце па би их лек ХЦК могао усмртити?

… Многи славни Американци узимају ХЦК у лечењу Ковид-19 (и опорављају се) чак и када као противници нападају председника Трумпа који је рекао да је лек узимао превентивно. Рок звезда Дејвид Бриан, најпознатији као клавијатуриста Бон Жови-ја, тестирао је лек када је оболео излечен ХЦК-ом. Ејми Клобучар недавно кандидат на унутрашњостраначким изборима демократске странке за председничког кандидата признала да је њен муж лечен ХЦК-ом и да је преболио коронавирус. Сенатор демократа, Клобучар рекао је (кроз зубе): „Вјерујем да сам кратко узимао тај лек .“..

 ХЦК постоји деценијама и „сигуран је“ третман за маларију и друга стања, укључујући лупус и артритис .

Многи лекари користе ХЦК као превентивну меру, као што то сада чини и председник Трумп. Анкета лекара водеће америчке лекарске коморе показала је да ће 65 посто ХЦК дати својој породици као превенцију или лечење.

Међународно искуство каже да ХЦК може бити ефикасан у борби против Kовид-а. Извештаји из Француске, Италије и Шпаније указују на позитивне резултате употребе ХЦК-а, док бројне друге земље имају успех, укључујући Турску, Костарику, Алжир, Белгију и Бахреин. Овог месеца болница са седиштем у Шангају известила је да је у Кини комбинација цинка, хидроксихлороквина и антибиотика азитромицина „успешно спасава пацијенте са коронавирусом“-пишу Британке.

Лек уз добру чашицу

Хидросиклорокин је и једина ствар која је одвратном шишмиш вирусу даје помало и људско лице. Иза овог лека постоји занимљива историја која сеже све до пораза индијског краља Типу Султана. 1799. године од Британац, када је пало Султаново краљевство.

Према овој причи, наредних неколико дана британски су војници славили своју победу, али у року од неколико недеља многи су се разболели због маларије, јер је краљевство Срирангапатнам било веома мочварно подручје са озбиљним проблемима због комараца.

Локално индијско становништво је током векова имало развијен имунитет, а такође су у одређеној мери помогле и прехрамбене навике. Како би брзо превладали опасност од комараца, британска војска је побегла у Бангалор али проблем са маларијом и даље је постојао

Отприлике у истом периоду, европски научници открили су хемијски састав назван „кинин“(из коре дрвета) који би могао да се користи за лечење маларије, али још увек није био темељно тестиран . Ова маларијска криза међу британском војском догодила се као наручена, и тако је Кинин распоређен у следовање свим војницима, који су добили наређење да редовно узимају дозе (чак и здрави ) како би изградили имунитет. Све је праћено у британским војним штабовима широм Индије.

Међутим и тада је студија показала ”недоречености” Иако су се болесни солдати брзо опоравили, много више војника и даље се разбољевало.Касније де утврђено да не узимају дозе квинина- Јер је било јако горак!!

Научни екпериметни су настављени и откривено је да горки Кинин помешан са алкохолним пићем на бази бршљана ствара донекле сладак укус. Алкохол добијен на бази смреке назван џин помешан са Кинином-ом назван је „Џин & Тоник“, што је одмах постало хит међу британским војницима.

Укратко војна служба се осладила Британцима а Кинин се даље развио у лекове са широком лепезом деловања.

Један такав потомак кинина, зван хидроксиклорокин, на крају је постао дефакто лек против маларије, који је данас, изненада ,најтраженији лек на свету.

Додати у цигарету?

КАКО је међу првима писао лондонски Економист ,студија у Француској о оболевању од Корона вируса дала је у медицини незабележене резултате-Ковид 19 је болест која далеко ређе напада пушаче од оних којима дуван није мио.(https://www.economist.com/science-and-technology/2020/05/02/smokers-seem-less-likely-than-non-smokers-to-fall-ill-with-covid-19)

У Француској су се лекари изненадили кад су истраживачи крајем априла пријавили да је само 5% од 482 Корона пацијент(19) који су примљени у болницу Пити-Салпетрир у Паризу у року од седам дана априла- пушачи . Економист додаје да односи у бројевима пушача према непушачима у болницама у Америци, Кини и другим земљама варирају али испоставило се да стања пушача много мање захтевају болничко лечење због ове болести.(око 13 одсто) За пушаче је , написали су аутори извештаја, „много мање вероватно“ да тешко оболе од сарс-ков-2, вируса који изазива Ковид 19.

https://www.in4s.net/zene-patosirale-koronu-a-policija-merkelovu/