Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 28 guests and no members online

   

 

Нема економског вјетра у једра, нема ни посла , фото Н.М.

Живимо у вријеме када глобалистичка елита чини све да би мајмунисала Бога, па ради све контра

У времену послије короне биће немогућ повратак на старо, прича мјесецима мештар Клаус Шваб, предсједник Свјетског економског форума у Давосу.
Прво полувријеме Форума, онлајн полувријеме, завршено је како се могло и очекивати, новоговором: излазак из актуелне здравствене кризе, јачање економске отпорности, инклузиван и одржив развој, обнова повјерења, успостављање трговинских токова, процјена вриједности неолибералне економије… и велики ресет.
У интуитивном преводу, све што је речено на овом глобалистичком скупу треба вратити на лице, јер је казано из угла наличја. Људској се врсти лоше пише, а ко о чему, Давошани о просперитету.
 
Пођимо за часак од увјерености мештра Клауса Шваба да „након короне“ ништа неће бити исто.
Најмистериознија болест послије Моргелонсове (прогуглати) искомпромитовала је већину западних влада, њихове кризне штабове, многе свјетске љекаре и фармацеуте. Корона наративом као грудвом снијега низа страну, почели су да се одвијају одраније спремљени сценарији, од којих је најопакији био онај о потпуном затварању. Познати британски Колинсов рјечник прогласио је ријеч lockdown за ријеч 2020. године. Ријеч локдаун свакако није била фреквентнија од ријечи корона, па је у том смислу уредник Колинсовог рјечника слагао, али ако је све вријеме лагала коза, није рог.
 
Пазимо…
Велики ресет што га тако често помиње мештар Шваб подразумијева деконструкцију нама знаних система, не само политичких и не само економских него свих, укључујући до јуче чак и системски уређене односе у породици, те неумитан еволутивни корак човјека ка обезбоженом трансхуманизму.

Мрежа 5Г не плете се око планете Земље да би људи имали боље сигнале на мобилним телефонима. Мрежа 5Г направљена је за индустрију, за тзв. интернет ствари, за повезивање свих дигиталних уређаја – са свим дигиталним уређајима. Будући да је 5Г мрежа осмишљена да би се убрзао развој будућности која је стигла, много људи на планети постаће вишак. Дронови ће водити керове и алцхајмер-старамајке у шетњу, дронови ће бити достављачи свега, вјештачка интелигенција управљаће прекоокеанским бродовима, такси возила остаће без таксиста… јер ће све бити покривено супербрзим протоком укрштених информација на начин да аутобус пун путника без возача може да на вријеме стане, прије неголи пређе пут којим управо треба да прође воз пун путника без машиновође.

Пажљив читалац опазиће како оваква будућност подразумијева милионе изгубљених радних мјеста. Пажљив читалац опазиће како море незапослених може да изазове плиму протеста, а то ниједна влада не воли.
Да би се сви запослени смртници, да не кажем баш радници, уочи Великог ресета методом кувања жабе припремили за предвиђени економски одстрел, велики су мештри изумили у лабораторији ковид-19, најавивши га чак.

Појавиће се једна болест – припишимо и ово Тарабићима, шале ради – и Бил Гејтс, коњ, или ловац, на великој геополитичкој шаховској табли, наћи ће се на челу Свјетске здравствене организације.
Чак су и плавуше укапирале да без сценарија не могу баш сви свјетски медији до задњег оног провинцијалног радија да дувају у исте дипле: Корона, корона, корона, као чекићем по мозгу, корона, корона, корона. На сваких сат, сваког дана, седмицама, мјесецима, годину, за почетак.
А смртност, ни 1%.

И онда Колинсов рјечник проналази локдаун као ријеч 2020. г., јер је потпуно затварање погасило добре комаде свјетске привреде. Миље тротоара дуж улица Лос Анђелеса запосјели су шатори оних који су до јуче могли да плаћају кирију јер су имали посао, а сада су бескућници. Уринирају и врше велику нужду гдје стигну. У исто вријеме, протести чак и у Холандији, земљи лала, нанула, проституције, траве и среће. Протести широм Европе. Медији главног тока само о корони и вакцинама. Протести у Израелу. Медији главног тока само о корони и вакцинама. Западни свијет ври. Медији главног тока само о корони и вакцинама.
 
Како терминирати све те устанике који не разумију благодати Великог ресета, како пококати све те гоје који су провалили да „излазак из актуелне здравствене кризе“ значи коначно рјешење, значи стерилитет, значи убиство с одложеним дејством, уз помоћ нечег што се само пер ла финта зове вакцина, а све вријеме технолошки није вакцина, као Фајзерова што није, него је сложен РНК коктел способан да се упетља у гене.
 
Може ли се пелцовани заразити вирусом противу којега је пелцован?
Упућени бијели мантили кажу да може. Каква је то онда вакцина, јубиларна је, милионита питалица из серије нелогичности које хронолошки прате све промјене у доба короне.

На Економском форуму у Давосу није речено све што је требало да се каже. Зато је прво полувријеме, због опасности од заразе, и било онлајн. Друго полувријеме најављено је за прољеће да би се добило на времену. Нове одлуке глобалистичке елите тицаће се искуства с побуњеним, обесправљеним и осиромашеним Европљанима и Американцима.

Живимо у вријеме када глобалистичка елита чини све да би мајмунисала Бога, па ради све контра.
Не пише ли у Библији да створи Бог човјека по свом обличју, мушко и женско створи. „И благослови их Бог, и рече им Бог: Рађајте се и множите се, и напуните земљу, и владајте њоме…“
Не каже Бог (Постање, 1,28) идите и множите се, али до броја од седам милијарди душа, па ту станите, јер је то мјера планете Земље. Него каже: Идите и множите се. Земља може да понесе и сто милијарди људи само ако бисмо живјели у миру и хранили се махом биљкама.
Глобалистичка елита чини све контра, отворено настојећи да смањи популацију до нивоа тзв. златне милијарде, или чак ниже, до броја од петсто милиона људи.
 
Глобалистичка елита нагиње трансхуманизму, и чини све да човјек сутрашњице биолошки не може да да потомство са људима обичним, који нису спојени с машином, чиме се пројектује јаз између технолошки унапријеђене надрасе и генским третманима (вакцинама) третиране ниже расе.
Узалуд вам труд, свирачи.
Бог ионако пуца пенал у последњој секунди.

Програмски формат Светионика јесте да бљеска с управо бококоторске нулте надморске. С једине географије на свијету на којој наш народ и даље живи уз море

http://www.pecat.co.rs/2021/02/svetionik-bog-puca-penal-u-poslednjoj-sekundi/