Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 54 guests and no members online

   

(ВИДЕО) „Српски свијет“ – Слободан Рељић: Корона као механизам застрашивања

Он сматра да постоје три кључна циља пројекта коронавируса и да су то енормне зараде, претварање масе у стадо и уништавање националне државе

 
Слободан Рељић

“Живимо у пројектованом мрачном времену. Када видимо како је организовано покренут механизам застрашивања народа коронавирусом и којим редом су увођене мере кризног штаба, закључујемо да је све пројектовано. Поред тога, имамо низ детаља где видимо да се све ово ради да би се појединци енормно обогатили” – каже др Слободан Рељић, социолог и новинар.

 

Вакцина против коронавируса, однос лекара према пандемији, корона као унапред испланиран пројекат, амерички избори и политичка сцена у Републици Српској, теме су емисије “Српски свијет” у којој говори професор др Слободан Рељић, социолог и новинар.

Рељић истиче да је проблем што нас јавно понижавају и да је ово што се пропагира вређање интелигенције.

“Чим неко почне да износи конкретне чињенице како је корона једним делом организована пропаганда, одмах кажу да су то теорије завјере. Теорија завере је саставни део завере. То је један непрестани круг и легитиман отпор људима који нам раде иза леђа. Само због њиховог профита испашта цела планета” – наводи Рељић.

 

Он сматра да постоје три кључна циља пројекта коронавируса и да су то енормне зараде, претварање масе у стадо и уништавање националне државе.

“Свака велика концентрација моћи може само да буде катастрофална. Не може један човек да брине о целој планети” – говори Рељић.

Рељић тврди да је ово највећа машинерија у историји пропагирања идеја.

“Истраживања показују да у свету ни 50 одсто људи не жели да прими вакцину. Вакцина сада постаје предмет раздора, а тренутно су све државе у великом дугу” – каже Рељић.

Рељић сматра да су се амерички избори завршили тако што је сада свима јасно да је Америка дубоко подељена земља.

Кад не можете да владате собом, тешко ћете и другима. Америка је увек важила за демократску државу, а сада је то обесмишљено. Она је најбогатија држава на свету са највише бескућника и то много говори о Америци” – објашњава Рељић.

Већина спољнополитичких одлука ће да буду у функцији потребе да се прикрије унутрашњи распад, а то, како каже, води у мање ратове са великим ризиком да се прошири у велики рат.

“Велики народ не може да живи са малим амбицијама. Велики народ има велике амбиције” – закључује Рељић.

ВИДЕО: https://youtu.be/g_G5hQutwSM

 

https://www.in4s.net/video-srpski-svijet-slobodan-reljic-korona-kao-mehanizam-zastrasivanja/