Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 25 guests and no members online

   

Корона или људи

Белосветске заразе

 

Пише: Драган Вујичић

 

Победићемо ми људи” – тврди угледни светски аналичар Питер Кенинг у свом есеју у ком ”чита Давоски манифест” Клауса Шваба и Тијери Маларета ”Ковид 19 и велики ресет” или ”како ће свет изаћи из кризе”.

Објављени су и налази Немачке ванпарламентарне истраге болести Ковид 19 коју је спровело ко 500 можда најугледнијих европских лекара и научника који су упоредили карактеристике болести Ковид 19 са другим ”вирусним пошастима” у историји 20 и 21 века. Њихов закључак сведен у једну реч гласи: Превара!

Прошле недеље у ствари, закувало се у САД у Нешвилу, када је локална ТВ објавила мејлове градоначеника и секретара за здравље у којима су ова двојица ухваћени у завери да држе закључан туристички град са хиљадама локала без обзира што Корона не показује интерсовање за окупљене у кафанама. Уследили су позиви на званичну истрагу од стране у Белој кући утицајног Ричарда Гренела и Доналда Трампа јуниора а државни тужилац САД Вилијам Бар упутио је оштећене власнике ресторана да ”на суду банкротирају неодговорне јавне службенике који су се због својих политичких инереса усудила да им узму право на рад и живот. (Нека се спреми градоначлник Њујорка). Велики немири у Аустралији,Израелу и Енглеској који трају овог викенда само су пена на таласу незадовљства”народа кога закључавају за његово добро”.

 

Наравно све је кренуло ”огромним” скоком поновног заржавања и смртности вирусом Сарс-Ков 2”. Смртност је таква да се чак и Гејтсов Гардијан пита зашто смрт не прати скок заражавање него вртоглаво пада (на ниво смртности у саобраћајним несрећама).

Агенција Ројтерс додатно разоткрива ”мистерију” Париског случаја где је за један дан, у минули петак, скок смртнонсти био 100 одосто и због чега је Француска влада управо најавила нова закључавања. Наиме ”скоковитих 76” било је ”непријављено” раније па су додани ретроактивно одједном, извештава Ројтерс објашњавајући скок од петка. Болница у Есону 54 километра од престонице, према овом објашњењу се касно сетила неких давних случајева!

Корона кошкање у граду „Кантрија“

Средином прошле недеље у Нешвилу, престоници Тенесија објављени су мејлови градоначелника и секретара за здравство у коме двојица челника из Демократске странке договорају прикривање чињенице да се према ”тракингу” заразе, Ковид 19 шири у домовима за старе а не у Кантри клубовима. Остављање ”локала под кључем”, људи без бизниса, града без пореза, је према овој двојици оправдана како би се показала неспособност Доналда Трампа да управља кризом.

Реаговали су Гренел и Трамп јуниор тражећи да се испита у колико градова САД је још на снази оваква политика. Лавина је стигла до локала Бродвеја и њујоршког градоначелника Бил Де Бласиа мада је Вилијам Бар државни тужилац САД изгледа запечатио каријере и материјалну бужудћност јавних службеника који су ставили политичке интересе изнад народних. Он је упутио оштећене предузетнике да у грађанској парници траже материјалну одштету од Корона отмичара.

Имовина није само нека вештачка конструкција патријархата, она је заиста физичка манифестација човекових прошлих одлука са најдрагоценијим природним ресурсом … временом. А градоначелникова канцеларија Нешвила одлучила је да вреднује то време и напор небројених људи као ”ништа” због њихових политичких потреба да збаце Доналда Трампа са власти.

Кривичне пријаве за градоначелника и његово особље су минимум. Када грађанске парнице банкротирају њега и његово особље постигла би се најнижа вредност реституције“ – државни тужилац Вилијем Бар овако је чињенице о Случају Нешвил ставио у правни и историјски контекст.

Шачице антикнапфалцен вс ковид фаланги

Шачице назадовољних грађама агресивно се сукобљавају са полијацима од среде у Аустралији, четвртка у Изреалу а од јуче и у Британији.

Разлог су намере додатног ограничавања слобода грађана широм света правданих сада и ”болнички” невидљивим противником.

Слике са потеста и ”званичне” процене броја окупљених ухапшених и повређених на протестима којима агенције засипају свет у трећем викенду септембра су крајње ”посвађане”. Шачице незадовољних боре се са легијама плавих униформи на улицама и још им наносе повреде због којих морају у болнице!?

Победићемо ми људи – каже Питер Кениг у изврсном есеју на Глобал Рисрч. Пишући о манифесту изласка из Кризе који је предвиђен да ступи на снагу у јануару 2021. после Самита СЕФ у Давосу он указује на исти стари језик ”међузависности ”, сарадње и сарадње који се чује од Трилатералне комисије 1973. године. Тадашњи и садашњи циљ је одрживи развој, звани Технкрати и резултироваће ”највећим прикупљањем ресурса у историји света.“

– Књига је сценарио ”шаргарепе и штапа“; низ застрашујућих претњи и награда за послушност. Шваб и Малерет нуде Храбри нови свет као „Нови рај“ након Великог ресетовања -констатује Кениинг (а Срби најбоље знају шта шта то значи).

Моћи које стоје иза Великог ресета, су два паметна и невидљива оружја,

1. Вирус који је вероватно створио човек, а сада се назива Ковид-19, и који нико не види, али нас Корпоративна пропаганда нас тера да верујемо да је смртоносан и застрашујући. (Страх је овде придружено оружје).

2. Мреже 5Г (а касније и 6Г) иако, никада раније тестиран експеримент са магнетним пољима о коме се не говори у Швабој у Маларетовој књизи а и, ни у званичним медијима, али се шири по целом свету, покривајући све квадратни центиметар земљине површине .

Ово електро-магнетно оружје вероватно наноси дуготрајну, можда и смртоносну штету и проучавало га је стотине научника, чији радови никада нису објављени. (СЗО средином 2021 треба да да свој став о штетности).

Корона штап и понека шаргарепа

…Књига Великог ресетовања пуна је предвиђања ствари које ће се догодити или се могу догодити, и претњи попут: Свет више никада неће бити исти, а ми смо тек на почетку Ресетовања. Још горе долази! Аутори шире страх за који сумњају у Нови светски поредак. Ако некоме кажете да свет више никада неће бити исти, онако како смо навикли да живимо свој живот – намера није ”предвиђање будућности“, већ уливање страха. Уплашени људи су рањиви. Страх извлачи енергију из нашег тела и ума, смањује капацитет нашег имунолошког система и повећава шансе да се разболимо и физички од било које болести, не само привидне, већ и менталне – каже Кенинг.

World Economic Forum (WEF) Executive Chairman and founder Klaus Schwab presents his book, ‘The Fourth Industrial Revolution’, during a news conference in Cologny, near Geneva, January 13, 2016. North Korea’s foreign minister will attend the World Economic Forum meeting in Switzerland this month, organizers said, stepping on the international stage just weeks after Pyongyang’s fourth nuclear test in defiance of a United Nations ban. REUTERS/Denis Balibouse – RTX226L3

Шваб и Малерет – тврде не само да ће се многе ствари заувек променити, већ ”најгора пандемија тек долази”. Вау! Страшно!

…Признају, готово са одређеним задовољством, да ће милиони радних места бити изгубљени и да ће се брзином од које застаје милиони малих и средњих предузећа заувек нестати, да ће само неколицина преживети и то лобализовани конгломерати…

Читалац логично промишља: ”шта ће се догодити са мном, мојом породицом, мојим послом – мојом децом, њиховим образовањем – бескрајан низ догађаја, што ће довести до очаја, тескобе и стрепње – свих врста патологија. Патологија рађа патологију. На велико…

Из наших тела и умова исисава се више енергије, у наш мозак усађује се више лаковерности – Да ли желите припадати, или бити одбачени као сви они мушкарци и жене који су остали без посла и средстава за живот – који ће се разболети усамљености у социјалној дистанцираној изолацији – и чак могу добити болест Ковид, ако не носе маску…

Желиш да носиш маску. Кампања страха вас је уплашила. А када носите маску, припадате! Нема везе шта она чини за ваше здравље или против њега, желите да изгледате исто – као сви који носе маске. Ношење маске је попут ритуала који вам на крају омогућава да будете део маскенбала. Јер, јесте ли видели како се гледа на оне који не носе маске , као да су губавци или злочинци?

Штап Ресета је ипак одвојен од верника. Долази шаргарепа.

Ако се будете понашали и придржавали правила, имаћете право на вакцину – једну од око 20 или 30 (можда и више) коју тренутно развија безброј различитих лабораторија. То су Руси, Американци, Кинези, Кубанци, Французи, Африканци – немогуће их је пратити, а камоли веровати им.

Неке од вакцина су створене да генетски модификују вашу ДНК заувек – што значи да ако вакцина остави трајну штету, штета ће заиста бити трајна, никада се неће моћи излечити. Такође се може пренети као модификовани геном вашој деци и следећим генерацијама. Али не смета вам. Желите да се извучете од овог угњетавања, ове здравствене тираније. Крените: МОЛИМ-МОЛИМ, дајте ми вакцину!

А онда аутори књиге, кажу вам, након што се вакцинишете: постоји шанса да се део онога што сте навикли врати у ”нормално“. Али аутори СЕФ-а из Давоса, слуге господара универзума, такође вам кажу да је ипак боље да се навикнете на нову нормалу. Никада вам не кажу шта тачно подразумева нова нормала.

Они вам говоре шта није у реду са тренутним светским поретком који се састоји од суверених националних држава а чиме би се Нови светски поредак – све под Јединственом Владом – бавио. Не кажу: То је можда близу ропства.

…Моћни алати новог пореткасу биоратовање, невидљиви непријатељи, попут вируса, тј. Короне – и вакцине.

Паметно: Прво нападнете и убијете, а затим понудите спас преживелима – и истовремено убијате помоћу алата спасења…

Поделите вернике планете од неверника:

Раздвојите људе са маскама од оних који протествују и поделите оне који верују да је ”социјално дистанцирање“ одговор и оне који знају да социјално дистанцирање убрзава болест и на крају процес умирања.

Тако се ствара амбијент непријатељства и сукоба међу онима који су били пријатељи – вели Кениг.

Биће просто – све паре корона влади

О постпандемијској ери – као будућности човечанства, моћи ћемо се суочити са све болести, сиромаштво, неједнакост и неправда. Али аутори не успевају да објасне како. Они не говоре о изгубљеном националном суверенитету – изгубљеном културном суверенитету прихватањем глобализованог и глобално управљаног света – напуштањем Националне Државе и подређивањем Једној Светској Моћи.

То није све. ”Прометеји будућности” крунишу Четрврту индустријализацију нечим што зову Вештачка интелигенција. Она ће бити омогућена 5Г електромагнетним пољем. Постојање и даљи развој 5Г неопходни су за надзор и контролу човечанства, дигитализацију свега, укључујући људски идентитет и новац…

…Биће тако једноставно, нема више готовине, само електронски, дигитални новац – који је далеко ван контроле власника а коме Глобална влада може приступити и задржати га и/или користити за притисак на грађане да поштују норме наметнуте одозго. Не понашате се према нашим нормама, немате новца за куповину хране, склоништа и здравствених услуга… Нема више путовања. Нема више утакмица. Постепено ћете бити смештени у своју самицу. Диктаторско и тиранско глобално командовање дигиталном контролом је суштина 4. доба индустријализације – високо промовисано од стране Великог Ресет-а…

Двојица ”мудраца“ стари свет немилосрдно убијају у свакој прилици на сваком углу тврдећи да се никада свет не може вратити у нормалу. Наводе да верујемо да нам је Ковид-19 пружио јединствену прилику да започнемо изнова, са великим ресетовањем. То је извртање истине, јер је стварност управо супротна – они, ђаволска елита, мрачна дубока држава – створили су Ковид-19 да нас закључају, сместе у социјалну одвојеност, у каратине, како би могли несметано да уништавају достигнућа човечанства под изговором да нас штите од невидљивог вируса Ковид. У стварности се припремају за глобално велико ресетовање.

Превладаће нада и светлост. Ми, Људи, имамо Моћ – ипак каже Кениг на крају.

А за оне који планирају да своју штету у правду измирују пред ”старим судовима” брину се ”стари лекари” који се ”ко пијани плота” држе Хипокритове заклетве. Они су одстрањени са друштвених мрежа и означени као непоуздани. Међутим нису.

Ниво псеудонаучних корона глупости „у току“

Више од 500 немачких лекара и научника потписује се као представници организације која се зове Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss а која је водила и води истрагу о Корона свету..

Истражни одбор је основан како би проучио све ствари које се односе на нови коронавирус, попут тежине вируса, и да ли су радње које су предузеле владе широм света , оправдан и не наносе више штете него користи.

Ми озбиљно сумњамо да су ове мере сразмерне. Ово треба испитати, а пошто парламенти – ни опозиционе странке ни владајуће странке – нису сазвали Одбор, а то није ни планирано, у Бундестагу, крајње је време да ово узмемо у своје руке – каже се у Оснивачком документу организације. Укључени су стручњаци из свих области живота: медицине, социјалних питања, права, економије и многих других. Закључци су штампани на седам светских језика а енглеска верзија је овде.

Група је одржавала више конференција у Немачкој, на једној од последњих  др Хеико Шонинг каже:

Имамо пуно доказа да је нови коронавирус лажна прича широм света.“ Једноставно Ковид 19 није опаснији од сезонског грипа (или исто толико опасан) и да нема оправдања за мере које се предузимају у борби против њега.

Такође мислим да је важно напоменути да извештај објављен у Бритиш Медикал Журналу сугерише да су мере карантина у Уједињеном Краљевству као резултат новог коронавируса већ могле да убију више старијих особа у Великој Британији него што је коронавирус имао током врхунца вируса.

Научници и лекари и у Северној Америци већ имају своје резултате истрага. На пример, Лекари за усаглашене информације (ПИЦ) недавно су објавили извештај где Ковид 19 упоређују са претходним сезонским и пандемијским периодима грипа“. Према њима, стопа заразе / смртности ЦОВИД-19 износи 0,26 %.

Џон П. А. Јанидис, професор медицине и епидемиологије са Универзитета Станфорд рекао је да је стопа смртности од инфекције „близу 0 процената“ за људе млађе од 45 година. Он и неколико других академика са Медицинског факултета у Станфорду сугеришу да КОВИД-19 има сличну стопу смртности од инфекције као сезонска грипа и објавили су своја образложења у студији прошлог месеца.

Мајкл Ливит, биофизичар и професор структурне биологије на Универзитету Станфорд критиковао је СЗО због цензурисања различитих информација и информисаних перспектива у вези са Коронавирусом и тврди је да је, у погледу мера закључавања, ”ниво глупости у току и да је просто невероватан“.

Др Сухаит Бакди, специјалиста за микробиологију и један од најцитиранијих научника-истраживача у немачкој историји, такође је део горе поменутог ванпарламентарног истражног одбора Корона, је такође више пута истицао:

Спровођење тренутних драконских мера које толико ограничава оправдано је ако постоји заиста, изузетно опасан вирус. Да ли постоје научно оправдани подаци који подржавају ову тврдњу о КОВИД-19? Тврдим да је одговор , не“ – каже Бакди.

Канадски лекари су понудили упоредни графикон сезонског грипа за 2019. и Ковид 19.2020.

 https://www.in4s.net/korona-ili-ljudi/