Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 38 guests and no members online

   

Корона лица чека потерница

Белосветске заразе

 

Драган Вујичић

Пише: Драган Вујичић

Родитељи који одбију да вакцинишу децу новом Корона вакцином биће упућивани на Кампове за поновно образовање. Медицинско особље обавезно је да пружи вакцинацију свима без изузетка и по цену да то није у најбољем интересу детета – овако гласи сиже управо усвојеног Предлога новог закона у држави Колорадо који је изгласан са 20 гласова за и 14 против у Одбору за здравље Сената.

 

Предлог закона нуди „мрежне модуле за образовање“ родитеља који о обавезној вакцинације мисле другачије од Државе.

Ова пландемија никада није била везана за здравље, већ за присиљавање свих на вакцину: инекцију било чега што је владајућа класа одлучила да стави у садржај вакцине – пише „Лајф њуз“ у тексту који није дистопија нити бунцање теоритачара завере.

Чланак из Лајф њуза, такође, одличан је потпис за подједнако застрашућујућу слику са Портала ГАВИ (Глобална асоцијација за вакинацију и имунизацију) после успешно завршеног Самита у Лондону. Портети 72 лидера који се смеше човечанству пошто су успешно прикупили милијарде долаза за Фармако мафију у ствари су слика лица наступајуће Медицинске тираније. 

„Портрети 72 лидера“

А, како се то најављује спотом из Давоса: светска промоција Ресетовања планета чека нас 2021. Према објављеној Агенди предстојећег Светског економског форума (незваничног тела за управљање планетом) први човек Давоса, Клаус Шваб представља будућег краља Енглеске, принца Чарлса као промотера одговора на глобалну катастрофу Ковид19. У видео споту најаве следећег окупљања у Алпима, Принц Чарлс између осталог каже:

”Једноставно не можемо да губимо више времена.“

Постоји и друга страна света. Врхунски немачки научници који су према наруџбини свог Министарства унутрашњих послова израдили анализу утицаја Ковид 19 на критичну инфраструктуру земље не пристају на понижење које им је приредила сопствена влада и канцеларка Меркел назвавши анализу 10 врхунских експерата-теоријом завере.

Укратко, на 93 странице Извештаја о Корони (који сад и јавно публикују), они тврде да би људи који су преминули од вируса током Корона пандемија свакако нашли смрт у овој години од једног од 150 других вируса који циркулишу у заједници.

На овој, другој страни савести човечанства налази се и мистериозни Швајцарски Портал са чврстим доказима да би се у скорашње време слика 72 лидера света, промотера обавезне вакцинације, могао претворити у слику криминалистичке Потернице пред Велико суђење светским криминалцима.

Лондонска журка вакцинатора

– Светски лидери обећали су додатних 8,8 милијарди америчких долара за Гави, Савез за вакцине, што је далеко више од циља од 7,4 милијарде долара.

Глобални самит о вакцинама, коме је домаћин била Велике Британија, окупио је 32 владе донатора и 12 фондација, корпорација и организација ради имунизације 300 милиона деце и подршке глобалној борби против КОВИД-19.

Такође прикупљено је 567 милиона америчких долара за нови инструмент финансирања који ће омогућити приступ вакцинама КОВИД-19 за земље са ниским и средњим приходима.

Борис Џонсон егзалтирано захваљује: „Заједно успевамо да испунимо највећи заједнички подухват у нашем животу – тријумф човечанства над болешћу, сада и за генерације које следе.“ 

Обећањима датим на Глобалном самиту о вакцинама 2020, где су учестовали представници 52 земље, укључујући 35 шефова држава, придружили су се лидери глобалних здравствених организација, приватног сектора, произвођачи вакцина и организације ”цивилног друштва” како би подржали рад Алијансе за вакцину. Намера им је, кажу, да заштите готово половину деце од смртоносних, спречивих заразних болести.

Велика Британија остаје највећи донатор Савеза за вакцину, обећавајући 330 милиона фунти годишње током наредних пет година. Остали главни донатори укључују Бил & Мелинда Гејтс Фондацију, Норвешку, Немачку и САД (мада је Трамп одбио да пошаље представнике Стејт департмента).

”Да би победио пандемију КОВИД-19, свету је потребно више од пробојне науке. Потребна је великодушност. И то је оно што данас видимо када лидери у јавном и приватном сектору појачавају подршку Гавију – посебно премијеру Џонсону “, рекао је Бил Гејтс потписујући чек на још 125 милиона долара.

Бил Гејтс

„Када КОВИД-19 вакцине буду спремне, ово финансирање и глобална координација ће осигурати да људи из целог света имају приступ њима“, додао је он.

Највећи светски произвођачи вакцина такође су се обавезали да ће наставити са испоруком милијарди доза потребних за наставак повећања покривености вакцином широм Африке и Азије.

„У име безбројних ”вакцинатора”, радника ланца снабдевања, менаџера програма и многих, многих других који неуморно раде сваки дан како би обезбедили да деца у угроженим земљама наставе да добијају вакцине – хвала“, рекао је др Нгози Окоњо-Ивеала, Директор Одбора Гави

„Док славимо историјски дан, морамо се окренути и следећем изазову: обезбеђивању универзалног приступа вакцинама ЦОВИД-19“, рекао је др Сет Беркли, извршни директор Гави, Алијансе за вакцине.

„Једна ствар која је у последњих неколико месеци постала превише јасна је да ова болест не поштује границе, због чега овај глобални проблем захтева глобално решење. Након данашњег успеха, сада нам је потребна подршка да осигурамо да најугроженији људи у земљама са ниским и средњим приходима – као и они у земљама са високим и средњим дохотком – имају приступ вакцинама ЦОВИД-19. “

Короно превара на 93 стране

„Ми, лекари и научници укључени у израду Студије о ризику од Ковида 19 Федералног мнистарства унутрашњих послова Немачке са запрепашћењем смо примили информације према којима је Извештај полиције Немачке о Управљању Ковид 19 кризом” приватно мишљење спроведено ван одговорности и без мандата и одобрења“, пише у Отвореном писмо др Сухарит Бакдија и још девет највећих немачки научника својој влади након што је званични Берлин одлучио да прећути њихов Извештај о Коронској медицинској превари и страшним последицама по свет које су из ње проистекле.

Научници, чинећи своје закључке јавним, траже одговоре од владе Канцеларке Меркел на основу које аргумантације је одлучила да понизи своје стручњаке и настави да саучествује у медицинској завери.

Смрт у Енглеској без „пребачаја“

А пре два дана и у Енглеској се огласила права струка. Према извештају „НХС Енгланд“ (Владин орган за здравство и социјалну заштиту који проводи Закон о здравственој и социјалној заштити )“ од 27 045 смртних случајева са Ковид 19 у енглеским болницама (до 3. јуна), само њих 1 318 није имало претходних услова за летални исход.

Зелено – болесни пре короне

То је мање од 5%. Како примећује Оф Гардијан Британски извештај је као у огледалу тачном одраз статистике смртности у Италије из марта у јеку масовног умирања пред ТВ камерама у Италијанским болницама.

Наводи се да 25 727 пацијната који се воде као преминули од Ковид 19 имало преко 42 000 коморбидитета (услова за смрт од других болести). То је скоро по два услова за сваког пацината. То се, опет, у потпуности усклађује са италијанским подацима који говоре да је преко 80% смртних случајева имало најмање 2 попратне болести.

Као остале коморбидности Извештај Енгелског јавног здравства наводи исхемијску болест срца, хроничну болест бубрега, астму и деменцију. Такође и скоро 19 000 „других“ стања, вероватно укључују затајење јетре, емфизем, АИДС, СВЕ облике рака и буквално потенцијално хиљаде других болести.

Имплицитна је могућност да су ове болести били стварни узрок смрти и да Ковид-19 није имао никакву директну улогу.

Надаље, Оф Гардијан износи детаљ из Извештаја према коме , ПЦР тест за коронавирус може давати лажне позитивне резултате у чак 80% случајева, тако да је сасвим могуће да већина ових случајева никада није ни имала вирус. Бавећи се пређењем Извештаја из Енгелске и Италије портал подсећа на закључке некорпумпираних екперата са Апенинског полуострва.

Италијани корону частили са 88% смртности 

Цитирајући овај извештај професор Валтер Рикарди, научни саветник италијанског министра здравља, тврди:

„Начин на који кодирамо смрт у нашој земљи је врло великодушан у смислу да се сви људи који умиру у болницама са коронавирусом умиру од коронавируса […] Након поновне процене Националног института за здравље, само 12 одсто потврда о смрти показало је директну узрочност коронавируса, док је 88 одсто умрлих пацијената имало бар један пре-морбидитет – многи су имали два или три“.

Шта ово заправо значи?

То значи да би италијански број смртних случајева могао бити вештачки напуњен до 88%. То би значило да би укупан број Талијана који су стварно умрли од Ковида-19 могао бити низак – 700… То значи да су хиљаде смртних случајева које се тренутно широко приписују Ковид-19, а које се користе да оправдају увођење ”медицинскиог ратног закона”, можда уопште нису умрле од Ковид-19, већ од озбиљног хроничног коморбидитета (рак, срчана болест итд.) .

Мистериозно швајцарско корона поштење

Портал из Швајцарске, стручњаке асоцира на портал савести или портал Хипократове заклетве. Не зна се ко стоји из њега али сајт поседује апсолутно тачне податке о Ковид-19 из болница на скоро свим тачкама земљске кугле.

Ево делова из њихових извештаја.

– Чак и у глобалним „жаришним тачкама“, ризик од смрти за свеукупну школску и радну популацију је у домету свакодневне вожње аутомобилом до посла.

До 80% свих тест-позитивних особа остаје без симптома. Чак и у добу од 70-79 година, око 60% остаје без симптома.

– Преко 95% свих особа развија се умерено симптомима.

– До 60% свих особа већ може имати одређени имуни имунолошки систем на Ковид-19 услед контакта са претходним коронавирусима (тј. Вирусима прехладе).

Просечна старост покојника у већини земаља (укључујући Италију) је преко 80 година, а само око 4% умрлих није имало озбиљних предуслова.

– Старост и профил ризика смрти стога у основи одговара нормалној смртности.

У многим земљама је до две трећине свих додатних смрти дошло у старачким домовима, који немају користи од општег затварања.

– У многим случајевима није јасно да ли су ти људи стварно умрли од Ковид-19 или од недеља екстремног стреса и изолације.

– До 30% свих додатних смрти можда није проузроковало Ковид-19, већ ефектима затварања, панике и страха. На пример, лечење срчаних и можданих удара смањено је до 60%, јер се многи пацијенти више нису усудили да иду у болницу. 

Илустрација

– Чак и у такозваним „смртима од Ковид-19“, често није јасно да ли су умрли од или са коронавирусом (тј. од основних болести) или су их сматрали „претпостављеним случајевима“ и уопште нису тестирани.

– Многи медијски извјештаји о младим и здравим људима који умиру од Ковид-19 испоставили су се неистинитим: многи од тих младих људи или нису умрли од Ковид-19, већ су били озбиљно болесни (нпр. од недијагностициране леукемије)

Наведени пораст Кавасакијеве болести код деце такође се показао лажним.

– Нормална укупна смртност дневно је око 8000 људи у Америци, око 2600 у Немачкој и око 1800 у Италији. Смртност од грипа по сезони је до 80 000 у Америци и до 25 000 у Немачкој и Италији. У неколико земаља смртност Ковид-19 остала је испод сезона јаких грипа.

Швеђани, Јапанци, Кореанци

Земље без полицијског часа и забране контакта, попут Јапана, Јужне Кореје или Шведске, нису искусиле негативнији ток догађаја од осталих земаља. СЗО је чак похвалила Шведску и сада има користи од вишег имунитета у поређењу са земљама закључавања.

– Страх од недостатка вентилатора био је неоправдан. Према стручњацима за плућа, инвазивна вентилација (интубација) пацијената Ковид-19, која се делимично ради из страха од ширења вируса, у ствари је често контрапродуктивна и штетна за плућа.

– Супротно изворним претпоставкама, различита истраживања су показала да нема доказа да се вирус проширио кроз аеросоле (тј. Ситне честице које лебде у ваздуху) или кроз инфекције размаза (нпр. На ручицама врата или паметним телефонима). Главни начини преношења су директан контакт и капљице настале приликом кашљања или кихања.

Не постоје научни докази о ефикасности маски за лице код здравих или асимптоматских јединки. Супротно томе, стручњаци упозоравају да такве маске ометају нормално дисање и могу постати „носиоци клица“.

– Многе клинике у Европи и САД-у су током врха Ковид-19 остале недовољно искоришћене или скоро празне, а у неким случајевима су морале да пошаљу особље кући. Отказане су бројне операције и терапије, укључујући многе пробе рака и трансплантације органа.

Неколико медија је ухваћено у покушају драматизације ситуације у болницама, понекад чак и са манипулативним сликама и видео записима. Уопштено, непрофесионално извештавање многих медија је максимизирало ЛАЖ.

https://www.in4s.net/korona-lica-ceka-poternica/

КЉУЧНЕ РИЈЕЧИ