Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas150
Juče1138
Ove nedelje2831
Ovog meseca11083
UKUPNO863063

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 24 guests and no members online

   

Пензионери, пријавите се за бесплатну бању

Аутор: Бета

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање данас је позвао пензионере да се пријаве за одлазак на бесплатану десетодневну рехабилитацију у једној од 24 бање у Србији.
03.05.2019.


Сокобања соко бања Фото: МОНДО/Јелица Дојчиновић

Право да се јаве на конкурс имају пензионери који су пензије стекли у категорији запослених, самосталних делатности и пољопривредника, чија пензија износи до 26.324 динара.

На оглас могу да се јаве и пензионери који су то право остварили применом домаћих прописа и на основу међународних уговора, под условом да збир тих пензија не прелази 26.324 динара.
Само у Србији: Донео своју каду у бању (ФОТО)

Уз то, услов је да немају друга лична примања и да нису користили бесплатан боравак о трошку Фонда у последњих пет година.

У бесплатану рехабилитацију укључени су трошкови превоза у висини цене аутобуске, односно возне карте другог разреда. Фонд ће сносити трошкове за пратиоца детета које користи породичну пензију по основу неспособности за самосталан живот и рад, док ће и слепи пензионери који добију рехабилитацију о трошку Фонда имати и пратиоца коме ће боравак такође бити бесплатан.

Пријаве се подносе од 6. маја до 21. маја организацијама корисника пензија, према месту пребивалишта.

http://mondo.rs/a1183838/Info/Drustvo/Poziv-penzionerima-da-se-prijave-za-besplatnu-desetodnevnu-rehabilitaciju-u-banji.html?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa

 

 

Comments are now closed for this entry