Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 28 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: ИЗВЕШТАЈ О РАДУ АППВС ЗА 2018.ГОДИНУ

ИЗВЕШТАЈ О РАДУ АППВС ЗА 2018.ГОДИНУ 11 Feb 2019 19:09 #2236

ИЗВЕШТАЈ ЗА ГОДИШЊУ СКУПШТИНУ

У току 2018.године одржали смо 8 седница ГО на којима смо разматрали питања из плана рада за ову годину и о новонасталим текућим актуелним проблемима.

Из плана рада за ову годину највише се дискутовало о закинутим пензијама, враћа- ње истих, спровођењу некомплетних судских пресуда за 11,06 од 2008.године, закидањем 4,21 и покретањем поновних судских спорова, лошој здравственој заштити, дуго чекање на листи заказивања, наплаћивање 720.динара писменог лекарског уверења – мишљења за добијање лекарског Уверења (које се посебно наплаћује) за поседовање оружја, итд.

Друго и даље је актуелно питање стамбеног решавања војних пензионера који нису до данас решили то питање. Ово и друга питања се решавају преко 20.година, а сада су у Бристолу искључили и грејање како би их истерали на улицу.

Наш сајт, којег уредно води Јевтић Бранко одлично функционише, има посета на дневном нивоу 1000 до 1500 посета, што је врло добро јер обухвата све проблеме који тиште нас пензионере.

Сарадња са сродним Удружењима је одлична, размењујемо заједничке информације а такође са Министарством Одбране, тако да нас, кад год организују неки пријем или неко путовање позивају. Нпр. Отварање Ергеле Карађорђево
ишло је 4. наша члана, за дан српких ратних ветерана Министар Одбране и Начелник ГШ приредио је пријем на којем су учесвовали 2.наша члана затим на свечаној академији у дому Гарде на Топчидеру а више пута смо присустовали полагању венаца итд.

Поводом прославе 100.год. оснивања Југославије и краја Првог светског рата присустовали смо на више изложби и свечаности .

Позивани смо на разне смотре – прославе разних јединица у унутрашњости,
али да ми сносимо трошкове пута те нисмо се одазвали.

У овом извештају нису обухваћена сва питања о којима смо ми расправљали и доносили одређене закључке што препуштам вама да кроз дискусију допуните, критикујете или похвалите наш рад. Х в а л а

У Београду Председник АППВС
20.12.2018 Владислав Милосављевић
Last Edit: 11 Feb 2019 19:11 by Бранислав.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.084 seconds
Powered by Kunena Forum ::