Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas2533
Juče1374
Ove nedelje5130
Ovog meseca14776
UKUPNO844083

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 65 guests and no members online

   

Резултат слика за dikovic cestitka

Честитка припадницима рода артиљерије

Припадницима рода артиљерије упућујем срдачне честитке поводом 14. септембра – Дана рода.

Чувајући успомену на почетак пробоја Солунског фронта и генерације артиљераца који су себе уградили у историју, развој и афирмацију вашег рода, својом стручношћу, професионализмом и успешном реализацијом постављених задатака, значајно доприносите развијању оперативних способности и морала Војске Србије.

Уверен сам да ћете и убудуће радити на стручном оспособљавању припадника рода и обуци ваших јединица и да ћете дугогодишње искуство применити у изналажењу нових модела рада, које намећу савремени војни изазови.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду.


Честитка припадницима Мешовите артиљеријске бригаде

Поводом 14. септембра – Дана Мешовите артиљеријске бригаде, припадницима јединице упућујем срдачне честитке.

Настављајући традицију од скоро једног века артиљераца са Солунског фронта, захваљујући стручности, одговорности, професионалности и високом нивоу морала припадника ваше бригаде, потврђујете да сте значајан сегмент како Копнене војске, тако и Војске Србије у целини.

Уверен да ћете наставити са квалитетном реализацијом постављених задатака, честитам вам празник и желим пуно успеха у даљем раду.


Честитка припадницима интендантске службе

Припадницима интендантске службе упућујем срдачне честитке поводом 14. септембра – Дана службе.

Настављајући традицију дугу преко 130 година од оснивања интендантске службе у српској војсци, квалитетном реализацијом задатака из области опште логистике и снабдевања, потврдили сте значај интендантске подршке у изградњи оперативне способности Војске Србије.

Уверен сам да ћете својим радом, залагањем и применом дугогодишњег искуства, уз рационално коришћење ресурса, допринети унапређењу интендантске подршке и развијању морала Војске Србије.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду.


Честитка припадницима војне полиције

Поводом 14. септембра – Дана војне полиције, припадницима војне полиције честитам празник.

Са традицијом више од 60 година од формирања војне полиције, упркос бројним искушењима у раду, потврдили сте да поседујете способности и капацитете за успешну реализацију задатака из ваше надлежности и значајно допринесите развијању оперативне способности и морала Војске Србије.

Сигуран сам да ће вам и у наредном периоду приоритет бити очување високог нивоа оспособљености, уз професионално реализовање постављених задатака.

Честитам вам празник и желим пуно успеха у даљем раду.

Comments are now closed for this entry