Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas830
Juče187
Ove nedelje1017
Ovog meseca10663
UKUPNO839970

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 35 guests and no members online

   

 

Градска општина Раковица (Beograd) током октобра и новембра организује велики број бесплатних школа, курсева и других садржаја за грађане Раковице. Биће одржане школе јоге, плеса, певања, бокса и кик-бокса, фитнеса, гитаре, бубњева, фолклора и курс самоодбране за жене. Осим тога, студенти из Раковице имаће прилику да се пријаве за бесплатан курс енглеског језика, док ће пунолетни суграђани добити и бесплатну употребу теретане Спортског центра „Раковица”.

Пријављивање за бесплатне садржаје почеће 15. септембра и трајаће до 30. септембра, или до попуне места која су ограничена. Право пријаве имају пунолетени грађани који имају пребивалиште на територији Раковице. Пријаве се подносе на и-мејл адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или позивом на број телефона 011/7850-144, где је потребно да грађани оставе своје податке (име, презиме, адресу), старост (имајући у виду да неки од садржаја имају ограничену циљну групу). Обавезно је да се остави и контакт телефон. 

Грађани који се пријаве на време, пре попуне места, ваучере за бесплатну употребу садржаја за који су се пријавили добиће 1. октобра у Градској општини Раковица.

http://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1739336-besplatni-sadrzaji-za-gradjane-rakovice/

 

Comments are now closed for this entry